Virker sausen litt tynn kan du ta ut de møre lammeskankene og la sausen koke litt inn før servering. Dryss gjerne litt hakket persille eller basilikum over de nydelige lammeskankene før servering
Dagens fristelse er herlige lammespyd med hvitløk og chili. Jeg fant noe lammekjøtt i fryseren så jeg tenkte jeg kunne skjære kjøttet i terninger og tre dem på spyd
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
I dag står lammekjøtt på menyen. 800 g lammekjøtt. 800 g lammekjøtt. Zainab var tidlig på kjøkkenet og har hatt full kontroll både på maten og assistenter, deriblandt meg
Marinert lam. Indisk-inpirert lam i yoghurtmarinade. Lam i yoghurt marinadeAv Arvid Nornes. 1 time 30 minutterIndisk-inpirert lam i yogurt marinadeIngredienser500 gr Lammekjøtt i biter (ca 2 x 2 cm)2 dl Yoghurt naturell 2 stk Lauberblad, tørket 4 fedd Hvitløk 30 gr Ingefær, frisk 1/2 stk Chilli, rød 1/2 ts Chillipulver 1/2 ts Tikka Masala 1 ts Koreander 1/2 ts Spisskummin 1/2 ts Salt InstruksjonerFinhakk ingefær og hvitløk, mos dem gjerne hver for seg i en morter. Skriv utE-postGoogle+ Arvid Nornes 500 gr Lam
Blant annet lammekoteletter. Til lammet er det godt med hvitløk og rosmarin. lammekoteletter, ca 250 gram per personpoteterhvitløkgrønnsaker etter ønskekrydder, som salt, pepper og rosmarinKrydre kotelettene med salt, pepper og rosmarin