Rødvinsbraisserte lammeskanker
Det gode liv
Det gode liv
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 pers
  • 4 lammeskanker
  • 1 ss tørket timian
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts merian
  • 1 ss tørket hvitløk
  • 1 ss grovmalt pepper
  • Salt
  • 2 store løk - grovhakkes
  • 8 hvitløksfedd - hakket
  • 1 flaske rødvin - gjerne kraftig
  • 1 buljongterning oppløst i
  • 3 dl vann
  • 400 g kokte kikerter - f.eks hermetiserte - tilsettes etter
  • 1,5 timer
  •  
  • Tilbehør
  • 200 g frossen spinat
  • 3 hvitløksfedd
  • Tin spinaten, klem ut vannet og stek kjapt i panne med finhakket hvitløk
  •  
  • Potetmos
  • 8 store poteter - kuttes i grove biter og kokes møre
  • 2 - 3 dl varm melk
  • 1 - 2 ss Dijonsennep
  • Grovmalt pepper og salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.