kommer varm og svett hjem fra jobb, da frister det ikke med "pottiter og kjøttkaker" c",). Lag gjerne en litt stor porsjon, fin og ta med i lunchboksen på jobb, hvis det blir igjen noen rester
eks foccacia brød, rød pesto og babyleaf mix. Kremet pastasalat med kylling og sweet chili saus (3-4 personer). Pastaskruer 300 gram. 2 Kyllingfilet (stekes og krydres med kyllingkrydder). Pastaskruer 300 gram Rømme (cirka halv boks, gjerne litt mer). 2 Kyllingfilet (stekes og krydres med kyllingkrydder)
Porsjonsterter med vaniljekrem ogfriske bær. Strø parmesan over og bland lett i den varme pastaen. Oppskriften er enkel å lage og smaker lett og godt – en perfekt sommerlunsj
Denne friske tomatsalaten gjør dette til en nydelig middag. Kok makaroni/pasta etter anvisningen på pakken og la de frosne ertene få koke med de siste et-to minuttene
Kremet pasta penne med skinke og brokkoli. God og enkel hverdagsmiddag. Pasta. Retten inneholder kokt skinke fra Pers Kjøkken i Sandefjord, rømmemiks fra Alna i Vestby og Italiensk durum pasta, produsert i Polen for PregoGroup i Bergen
Dette er en pastavariant av min nest-favoritt risotto. ) Pasta med fløtesaus har en tendens til å bli tungt og veldig, veldig mettende, men sitronen letter måltidet flere hakk og gjør det sommervennlig
Den sterke gule fargen fra gurkemeie stråler opp enhver tallerken, mens krydderne kanel, nellikspirer, ingefær og kardemomme gir risen en varm og nydelig smak
Ha i den hakkede hvitløken når oljen er varm og så gulrotbitene, la dette surre et par minutter så tilsetter du vårløk og chili, skinkebiter og den kokte risen
Det er veldig godt og utrolig enkelt. Jeg lager stekt ris når vi har risrester fra dagen før. Vi hadde masse ris igjen etter at vi hadde hatt gjester til tikka masala-middag
Jeg spiser ikke ris hver dag, men når jeg gjør det, inneholder den både kraft og krydder. Kokt hvit ris har det som kalles resistent stivelse, som mange med fordøyelsesplager tåler ganske godt
Denne risottoen smaker deilig alene, men er også perfekt til forskjellige (stekte) kjøttretter. Fres hvitløk og løk på middels varme til løken er blitt myk, men ikke brun
Stek bacon til det er crispy, sett til side. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Pastaen kokes, vannet helles av ogpastaen blandes raskt med saus og basilikum. Oljen og parmesanen blandes med revet sitronskall, sitronsaft og smakes til med salt og pepper
Det vil si så fort pastaen er ferdig kokt og helt av. Kjenner du igjen følelsen når du står i butikken med rumlende mage og skal finne på noe kreativt i en fei