HVA JEG SNAKKER OM. JAMMEN KAN DU LURE. EI HELG ER TIL ENDE OG BEGERET VÅRT ER FULLT. Fantastisk vær, det beste selskap og mange fabelaktige opplevelser
På lørdag lagde vi denne deilige festmiddagenI Den er nok dessverre ikke så sunn med tanke på fettet på anden, sukkeret i sausen og honningen på rosenkålen
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Andebrystet skal steke først 2 – 3 minutter på fettsiden, deretter ca 5 minutter på den andre siden
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Har av og til laget filet Oscar – da bruker jeg chateaubriand med krepsehaler – muligens etter en kong Oscar som kom til restene av en middag og ble servert det som var igjen på kjøkkenet
Andebryst med appelsinsaus. 28. 07. 2016 kl. 13. 05 i. Middan. Én kommentar. And er nydelig. Andebryst med appelsinsaus er en deilig kombinasjon av søtt og salt
Panna cotta med appelsinsaus. Skrevet 30. 03. 2015 kl. 16. 56Kategori. Desserter. Kommentarer(4). Hei godtfolk. Vi er i gang med påskeveka - nokon har vell allerede fått påskeferie
Til 2-3 porsjoner. 200-300 gram fiskefilet . +. Appelsinsaus. 1 appelsin1/2 ss smør1 ss hvetemel (jeg bruker johannesbrødkjerneme)1,25 dl melk1/2 ferskpresset appelsinjuiceSalt og hvit pepper1/2 buljongterning (enten fisk- eller grønnsaksbuljong)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.