En meget fin teknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. En video vil komme med denne teknikken når anledningen byr seg, for det er en teknikk jeg personlig bruker veldig mye til mine grønnsaker
kokt fisk og til stek. Ha i vann, smør, salt og sukker i en kjele og kok opp. Vannet kan godt fordampes litt slik at væsken tykner og glaserer gulrøttene
Kok gulrøttene sammen med stjerneanis, hvitløksfedd og litt salt i vannet til de er nesten møre. Glaserte gulrøtter smaker utsøkt til lam, okse, kylling og fisk
Det ble et deilig måltid med mørt og saftig kjøtt. (Ikea har fine poser med ziplock. Bland alt til marinaden og ha den og kjøttet i en plastpose som lukkes helt tett
Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydelig tilbehør. Tynnribben er et jevnt kjøttstykke, mens på familieribben medfølger kotelettkammen som gjør den tykkere på den ene siden
Kveite er virkelig en særdeles god fisk, og sammen med sandefjordsmør er den rett og slett perfekt. Fisk er en delikat råvare som må behandles med forsiktighet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.