Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Römertopf eller leirgryte som vivanligvissier på norsk er et fantastisklite kjøkkenredskap. Leirgryte er en gammel og tradisjonellmatlagingsteknikk som brukes over hele verden
Risgrøt er en gjenganger til jul, men det smaker godt tilmiddag resten av året også. Med sukker, kanel og et smørøye på toppen og servert med et stort glass rød saft til, smaker grøtmiddagendeilig
Sponset innleggisamarbeid med Acreto AB / CROCK-POT. Koke grøt i Crock-Pot, jada. Spray innerkjeleni Crok-Pot'n med matlagningsspray/fett -eller pensle den med smeltet smør
Risengrynsgrøt eller risgrøt er vel noe de fleste kan lage, men å lage risgrøt der man ikke behøver å "passe gryten" hele tiden for at grøten ikke skal sette seg i bunnen, kan gjøres på en enkel måte
Ha ivaniljesukker og spe risengrynsgrøten med melk. Hva er vel julen uten grøt, selv om jeg personlig har litt problemer med melk og ris, så er dette et must i julen
Her er oppskriften på risengrynsgrøten som min mor pleide å lage med jul. - Litt salt has itil slutt. Ønsker du at grøten skal være søtere, ha ilitt sukker også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.