12 og
holder på til kl. 16.00 både fredag, lørdag og søndag. Deltakerne får velge mellom flere fiskesorter som torsk, sei, lyr, breiflabb og laks, og marinader om de vil. Fiskepakken skal griller og de får velge mellom flere grønnsaker (se oppskrift lenger nede).
200 g
fiskefilet per person, eller så mye barna spiser,
Vi har vinterferie og barna er medpå det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
En kjempegod middag på en halvtime. Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Jeg bruker mixmaster og røren blir derfor godt blandet på kort tid. En opplevelse barna aldri glemmer. smelt smør og kokesjokolade på middels varme sikt inn melis og vaniljesukker, bruk visp
Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet. Del torsk i terninger og legg de sammen med reker i en ildfast form
Sprøyt på glasuren og pynt gjerne med non-stop eller annet fargerikt strøssel. eks kan du erstatte halvparten av kakao’en i din mørke sjokoladekake med hvetemel, eller bytt ut den mørke sjokoladen med melkesjokolade
Barn er glad i ost, dette er derfor også en god måte å få dem til å spise litt mer grønt på. Denne fiskeretten er veldig enkel å lage, du er (nesten) ferdig med oppvasken før du har begynt, og det er faktisk lavkarbo (
fløtemelk, ha på et tynt lag med kvitost og strø på litt ekstra med dill over til slutt. Etter dagens treningsøkt på Bakken Helse passa det veldig godt å lage en enkel fiskerett
Serveres med revet ost. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Legg deretter en teskje smør på, sitron, squash, purreløk, paprika, asparges, salt og pepper
Laksen serverte jeg med eple. Ha makrell i tomat på knekkebrødene til lunsj en dag, lag en fiskemiddag, som for eksempel denne enkle laksemiddagen, og ha røkelaks i omeletten til frokost en morgen
Rend og del potetene og sett de på kok, rens blomkålen og del litt og kok sammen med potetene, når de er ferdig kokt tømmes mesteparten av vannet av, og man har i smøret så det får smeltet
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.