Julebord med (mange) gode venner
Cloudberry Cooking
Cloudberry Cooking
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Langtidsstekt rådyrlår med stekt kantarell og delikatesseløk. Servert med fløtesaus, broccoli, blomkål,
  • Finnbiff. Servert med mandelpotetmos, rørte tyttebær og brytebrød
  • 5-6 timer ved
  • 100 grader til man kom til en kjernetemperatur på ca
  • 55 grader Vi hadde bare ca
  • 4 timer å gjøre det på, så vi startet med en litt høyere temperatur,
  • 120 grader Rådyrlåret
  • rader for å komme på ønsket kjernetemperatur
  • 2 timer
  • Finnbiff
  • Rørte tyttebær
  • 2.5 mandel
  • 4 bunter broccoli
  • 2 blomkålhoder
  • 1 kg gulrøtter
  • 2 kg løk
  • 1 kg champignon
  • 9 dl rømme
  • 600 g røkt laks
  • røkt laks
  • 1.7 liter fløte
  • Til forretten brukte vi
  • 450 g laks (ca 1 skive laks til hver)
  • 3 dl rømme
  • 100 g lodderogn
  • Til rådyrlåret
  • 2 dl fløte
  • 1 liter hjemmekokt kraft
  • 300 g champignon i skiver
  • 500 g kantarell, selvplukket
  • 700 g delikatesseløk
  • 4 broccoli
  • 2 blomkålhoder
  • Til finnbiffen
  • 1.5 liter fløte
  • 3 dl seterrømme
  • 400 g gulrot
  • 100 g tyttebær
  • 1.3 kg løk
  • 2 kg reinsdyrkjøtt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.