noen ganger er det lov å jukse litt, denne gangen fant jeg på meny, gresskarpai fyll. og tenkte sist jeg lagde gresskarpai var det et evig kav og rense greskarfyll fra gresskar frø
Dette er en fantastisk enkel oppskrift, og resultatet smaker nydelig. Oppskriften er i utgangspunktet til en langpanne, men jeg bruker samme oppskrift til eple muffins og Cupcakes
Sild er noe jeg kun spiser til jul, men da til gjengjeld mye av det. Jeg burde kanskje begynne og lage det oftere i løpet av året, men det er vel noe med at det minner meg så sterkt om julen
Astrid har kommet med oppskift på hjemmelaget tacokrydder. Nå mangler det bare oppskrift på hjemmelaget lefse/skjell, så har vi et helt hjemmelaget tacomåltid
I går begynte jeg å teste ut lefsebaking. Selv er jeg veldig begeistret for hjemmelagede lomper eller potetkaker, men har liksom aldri utviklet disse noe utover poteter, ulike melsorter og salt
Tykkelefser, eller hardinger eller hva det nå heter. Det er ikke så vanskelig som en skulle tro. Denne oppskriften har jeg rett og slett funnet opp selv ved å se på andre oppskrifter og plukke ut og regulere menger på ingrediensene, ekstra morsomt det når resultatet blir så bra
Nå er det ventedag, laksen er ikke ferdig saltet før i morgen. Det lønner seg å forberede morgendagen, siden en bruker litt tid på å få laksen klar til røyking
Nå skal jeg lage en liten serie der jeg forteller hvordan jeg røyker laks, dag for dag. Jeg starter med den første dagen når jeg får en haug med laksefileter som skal røykes
Baccalao er, tror jeg, den beste fiskemiddagen jeg vet om. Og den er så utrolig enkel å lage at det ikke skal være noen unnsylding for ikke å soise fisk ihvertfall