greskyoghurtmed byggryn, valnøtter og friske bær. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Byggryn er sunt og godt og kan brukes til såmangt alt fra supper, middager, grøt, desserter og frokost /lunsj Her kommer et frokost og lunsj tips med byggryn toppet medgreskyoghurt, valnøtter, friske bær (bringebærogjordbær) og honning
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Clafoutis aux myrtilles (Clafoutis medblåbær). Greskyoghurtmed flytende honning og forskjellige typer nøtter er noe av det enkleste du kan lage, og noe av det beste jeg vet om
Server i en bolle medbær, nøtter, frukt, kakao, chiafrø eller hva nå du måtte ønske. Det blir så klart ikke helt som vanlig yoghurt, du må tykne det litt selv, men jeg må si at dette er noe jeg kommer til å fortsette med
Vaniljestangen splittes og kokes med. Hell melken i en boks/skål med lokk. Hjemmelagetyoghurt. Yoghurt er lett å lage selv,du kan tilsette de smaker du måtte ønske,og få din egen variant
Yoghurten blir søt og god,noe som passer perfekt til de litt syrlige bærene. Så fant jeg fram tyrkisk yoghurt(som faktisk var det eneste jeg hadde, kjøleskapet er røket,all fløte og melk er brukt opp
Selv brukte jeg greskyoghurt fra butikken. Som de som følger facebook-sidene sikkert fikk med seg fikk jeg det for meg for en liten stund siden at jeg skulle lage egen yoghurt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.