ANNONSE. Vet dere hva jeg har gitt opp. Den derre sommerkroppen. Etter flere år med gode intensjoner har jeg innsett at det er altfor kort tid mellom jul og sommer
Bonjour. Denne oppskriften har jeg funnet i bakeboken til franske Pascal Dupuy, som min kjære kjøpte til meg etter jeg ble en smule opphengt i hans fantastiske bakverk etter å ha sett på Hele Norge Baker
Hei. Uteværet lar visst vente på seg så da får man kose seg inne med baking. Nå sist laget jeg små terter med fylt med hjemmelaget vaniljekrem og jordbær
Her er min egenkomponerte Jordbærterte . LikFacebook4Twitter0Google+0Pinterest0. Når Bakerinnen drømmer seg bort til Danmark og København er det alltid et sted hun besøker…nemlig Cafe Norden…her nytes den fantastiske JORDBÆRTERTEN
En nydelig og frisk sommerdessert, hentet fra Rachel Allen. Oppskriften inneholder opprinnelig en del appelsin (revet appelsinskall i deigen og appelsinsaft i kremen), men det sløyfet jeg etter å ha laget den første gang helt etter oppskriften
Mini jordbærterter (4 stk). Denne herlige oppskriften fant jeg på Sana Bona sine nettsider og den tar kort tid å lage og er derfor perfekt dersom man plutselig får gjester eller bare har lyst på noe godt
Jordbærterte med havregrynsbunn. Denne må jo blogges. I disse dager har vi hatt besøk av noen som helst skal unngå gluten og egg, så de små grå ble aktivert på søtsakefronten
Sitronterte oppskrift som du finner du HER, og Jordbærterte oppskrift HER. I dag skal dere få en liten nyttårs kavalkade av hva jeg har foretatt meg og postet på bloggen gjennom 2013
Kremen er klar til å brukes - for eksempel i skolebrød eller kanskje en jordbærterte. Crème pâtissière er en fransk vaniljekrem som kan brukes i de fleste kaker og terter
I dag fyller mannen min år og i den anledning har jeg laget jordbærterter. Siden jeg ikke klarer å stå rett opp og ned så lenge av gangen fant jeg ut at jordbærterter var genialt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.