Snarter det over. Hans begynner stilkene å bli gammel og treen. Derfor bør du enten fryse rabarbra til senerebruk,eller bare sette i gang og lage noe med rabarbra NÅ
Det er ikke alltid så lett å velge hva man skal ha til. Man har allerede bestemt seg for å lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
Årets høydepunkt er vikingmarked på Borre, og jeg gleder meg som en unge. I dag har jeg jobbet for å skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketter på mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft
Supper. Nå er det ikke lenge til Halloween, så i dag blir det Halloween inspirert mat på bloggen. oktober, her i Norge har vi vel ikke feiret denne dagen på samme måte som mange andre steder, men det har tatt seg opp med årene
Prikken over i`en - hjemmelaget hollandaise saus. Ingen kommentarer. Som jeg lovte i går, så kommer nå oppskriften på # deilig hjemmelaget hollandaise saus
Det nærmer seg Halloween og hos oss har det blitt tradisjon å feire. Vi har fireårs "jubileemu" for Halloweenfest med jobben i kveld, som er en slags kurvfest hvor alle tar med mat til felles tapasbord, og ungdommene lager skrekkelige og mindre skrekkelige spiselige "treats" til uskyldige barn som måtte komme på døren om noen dager
Med ein nitrist sommar bak oss, er det på tide å føre høgtrykket inn over kjøkkenbenken. Ein kjele med pottetett lokk og ventil fører med seg solskin for alle hobbykokkar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.