Mange har sikkert spist Bali Kyllinggrytefra Toro, både posevarianten og den ferdige formen,. Bali er en øy og provins i Indonesia, går ut i fra at det er denne eksotiske øya som retten har fått navnet sitt i fra, men vet ikke dette sikkert altså, noen som har en bedre forklaring til navnet
Dagens middag - kyllinggryte, nam nam. 1/2 liter kjøttbuljong1 pakke kremfløte1 boks creme fraiche4 kyllingfiletar1 stor, raud paprika7-8 aromasoppen passe bit av en purreløk1 lita gulrotsalt, pepper og karriKok opp buljong, fløte og CF, og lat det kokeei stund. 1 boks creme fraiche
Vel, meksikansk og meksikansk. strengt tatt vet jeg fint lite om dette er noe meksikanerne selv spiser noe særlig ofte, men gryten har i det minste en del meksikanske elemener i seg, som chili,jalepenos, fersk koriander og cumin
Fra jeg kom hjem til maten stod på bordet tok det 28 minutter(og det var fordi jeg har litt frykt for at maten ikke er kokt lenge nok)- det er vel ikke lang tid
ett creme fraiche. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
- 1 boks creme fraiche. - 3 ss fløte, evt utblandet med en ts JBKM, dersom gryten er for tynn pga vann fra squashen. 1 boks creme fraiche. 3 ss fløte, evt utblandet med en ts JBKM, dersom gryten er for tynn pga vann fra squashen
Varmende, spennende med østens mystikk. Langtidsstekt mat er sååå godt og praktisk. Du bruker bare litt tid på forberedelsene og så fort du setter formen i ovnen har du et par timer fri til å gjøre akkurat det du vil
Indisk gryte. Denne retten fant jeg inspirasjon til på nettet. Jeg søkte litt rundt etter enkle, indiske retter med kylling og der fant jeg noe som likner på denne jeg endte opp med å lage
Etter å ha mottatt pakke med produkter fra krydderia. Siden dette var første gang jeg lagde indisk fra bunnen av, var jeg selvfølgelig veldig spent på hva familien ville synes
En kyllinggryte med kraftig og god smak av krydder og appelsin. En gryte som er super å servere når du venter gjester, lag gryten dagen i forveien, den blir enda bedre etter en natt i kjøleskapet
Bare er ærlig tips fra en skikkelig matentusiast. fra buljong. 4 kyllinglår1 pakke bacon4 dl kyllingkraft fra buljong1 boks hakkede tomater4 fed hvitløk1/2 rød chilli1 stor løk2 paprika1 boks kikerterSaltPepper2 laubærbladSlik gjør du
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.