Dere som har fulgt bloggen min en stund, har kanskje fått med dere at jeg er veldig glad i å lage mest mulig av maten vår fra bunnen av, men jeg rekker det mye sjeldnere enn jeg skulle ønske
Lenge har vi snakket om å bake mer, og endelig har vi kommet igang. Og Gud så mye godt det blir. Vi har bakt polarbrød, rundstykker, tynnbrød og idag var det bondebrød som stod på menyen
Dette er et utrolig saftig og godt brød bakt av bare grovt mel. Brødet henger godt sammen slik at det er godt å skjære fine tynne skiver av, og er derfor et veldig godt nistebrød
Utvalet av bakevarer blir berre større og større og eg tykkjer det er gøy å prøve nye produkt. Denne gangen er det eit produkt frå Idun, som lovar at ved å tilsetje ei spiseskjei av "Bakerens hemmelighet", så vil du få ein luftigare bakst
Med gjester på besøk var dette en vellykket og smakfull lørdags middag. Du trenger. oksesteiksalt og pepperolivenoljehvitløk2 løkvannsmørSett ovnen på 160 grader
Denne oppskriften har jeg fått av Linda B. og er helt nydelig. Ca. 400 g Oreo Cookies (jeg bruker av og til 500 gr, smak og behag) 100 g smeltet smør 2 pk Phildelphia 3,5 dl melis ca 3,5 dl fløte som piskes til krem med 5 spisesjeer sukker
Ostekake med sjokolade og friske bær. . Tid. Ca 15-20 min fra start til servering J. Du trenger. Bunnen. 1 pk bixit kjeks og 150gr romtemperert smør/margarin