bernt.aas@online.no

bernt.aas@online.no

Rapport: Kalkuntest - Sous Vide vs "tradisjonell"

Rapport: Kalkuntest - Sous Vide vs "tradisjonell"

Litt sent, men siden kalkun er en nyttårstradisjon ble kalkuntesten tatt i forbindelse med nyttår. Ideelt sett hadde dette blitt skrevet i november for å forberede folket, men det hadde vist antydninger til struktur
Roastbeef av Elg  ( Sous Vide)

Roastbeef av Elg ( Sous Vide)

Har laget noen kg roastbiff til til brødskiva opp igjennom tiden, med noe ugjevnt resultat. Men NÅÅ derimot                 
Utrolig mørt kjøtt. Utrolig enkelt!

Utrolig mørt kjøtt. Utrolig enkelt!

Du har kanskje hørt om begrepet sous vide. Det betyr at noe vakumpakkes og varmebehandles i vannbad som måler en hvis temperatur
Salma laks Sous Vide

Salma laks Sous Vide

Noe av det første vi mÃ¥tte prøve i Sous Vide’n var Salma laks. Vi hadde lest masse om det og hvor fantastisk det var, sÃ¥ dette mÃ¥tte vi prøve
"Sous vide", step-by-step

"Sous vide", step-by-step

Krydre kjøttet etter smak. Alltid perfekt kjøtt. Har du hørt om "Sous vide". Det er en teknikk som går ut på å tilberede matvarer i vakum for så å legges i vann som har en bestemt temperatur
Andebryst sous vide

Andebryst sous vide

Maken til denne anden har ikke jeg spist før, den var utrolig mør og smaken var rett og slett nydelig