Pass på så det ikke blir brent. Jeg har det veldig bra for tiden, og det er så deilig. I den anledning tenkte jeg at jeg skulle dele mine fire tapasfavoritter med dere
Det er tid for et nytt prosjekt, og denne gangen har jeg begitt meg ut på dypt vann eller noe sånt. Jeg skal nemlig prøve meg påfire hele uker uten sukker
Jeg merket akkurat det samme etter fire uker påforrige runde, og bestemte meg egentlig da for at jeg bare skulle holde på i fire uker av gangen, med to ukers vedlikeholdspause i mellom
Bruk en spiseskje (eller cookieskje, som jeg brukte) til å sette små kuler/fjell av deig på brettet. Og det er jammen bra, for disse er garantert borte før jul
Jeg har testet meg fram med både blandeforhold og smakstilsetninger og landet på disse fire variantene, som smaker like godt til påmfrien som på brødskiva
Vi er en travel gjeng på fem, hvor av en et lite spedbarn. Derfor har jeg begynt å tilsette smak (fire typer frø, hasselnøtter og havsalt, revet ost) til en helt plain (og veldig god) deig, slik at alle blir fornøyde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.