Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Før jeg steker dem, så koker jeg dem i vann i 2-3 minutter for at de skal holde formen bedre under steking. Form dem som små køjttboller og legg dem i kokende vann i 2-3 minutter
Tapas er jo perfekt å servere i selskap, på vors, på en koselig kjæreste- / eller venninnekveld. Tapas er så enkelt også, i tillegg til at det er noe av det beste som finnes
Husker dere tapas-kvelden vi hadde for gaaaanske lenge siden. Flere tapasoppskrifter kommer i løpet av høsten ♥ Skal prøve å få ordnet opp i oppskriftskatogorien en dag
-skinke. verdens enkleste tapas rett. -ost, gjerne jarlsberg. Hvem liker ikke tapas. -pizzasaus. For meg som elsker å sitte å "plukke" er tapas ihvertfall helt perfekt
Opprinnelsen til tapas er fra Spania der de fikk snacks til vinen eller cherryglasset. Tapas kommer fra det spanske ordet tapar som betyr å "dekke over" eller "dekke til"
Tapas Del3 finner du HER. Saltbaktepoteter. En kurv amadine poteter. havsalt. vann. Kok en kurv amadine poteter i 8 dl vann og 5 dl havsalt i ca 20 minutt
Nesten alle forespørsler jeg får på bloggen er om tapas,kanskje logisk siden jeg bor i Spania, og man hører da på sine lesere,så fra av i dag tenkte jeg å prøve å publisere tapas på bloggen hver fredag
Prøv det som tilbehør til hamburger, tapas, grillmat, biff, kylling, pommes frites og en god dipp eller prøv min hjemmelagde burger med løkringer og bbq-saus
Bestemte meg for tapas denne gangen - da kunne jeg lage mange små gode retter, og dessuten er det skikkelig kosemat som det går an å kose seg med lenge
Stek spydene på rist i stekeovnen ved 225 gr i ca 10-15 min, skajær et lite snitt md skarp kniv for å se om kyllingbitene er stekte, eller grill dem over varm grill i 7-8 min på ver side. 7-8 min på ver side
Fredag og tapastid igjen her på bloggen. Denne gangen en tapas som kan forberedes i god tid og krever kun noen få ingredienser,mesteparten har du kanskje allerede i kjøleskapet
TAPAS heter serien, og består av retter og oppskrifter som vi bruker på kjøkkenet. Som dere kanskje har fått med dere har jeg startet en ny serie med innlegg her på bloggen
Hotte reker eller scampi er et must på tapasbordet, men er også en fortreffelig forrett. Her ser du et helt utvalg andre supre småretter så med disse blir tapasbordet en suksess
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.