brød og elefanter

70 oppskrifter

Besøk bloggen
Gryterett med rødt kjøtt og kremost

litt pepper, litt persille, tine kremost, klype salt, snøfrisk eller

Lagre
Fiskegrateng, enkel og god, ikke vegetar

salt og pepper, kokt makaroni, ildfast form, hvit saus

Lagre
"kosegryte" i römertopf / leirgryte

salt og pepper, svart pepper, frisk rosmarin

Lagre
Spinatgrateng

frossen spinat, varm melk, fersk spinat, bacon eller, hvit saus

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Sjokoladepudding med chili

klype salt, friske bær, kremfløte til

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Mandelsmør

klype salt

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Potetcassoulet

middels poteter, noen oliven, brune bønner, litt olje, poteter i biter

Lagre
Vitello tonnato (kalv med tunfisksaus), ikke vegetar

skåret i tynne skiver, liter vann, sitron i biter

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Grønnsakspanne med kongereker, ikke vegetar

uten skall, frisk basilikum, rød paprika, salt pepper

Lagre
Potet- og purresuppe

poteter i biter, bacon i biter, stor purre

Lagre
Villrisrestegryte

hermetisk sopp, ristede cashewnøtter, litt melk, noen gulrøtter, hakket persille

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Karamellpudding

varmt vann, pisket krem, sukker til glasering, fløte og sukker

Lagre
Risengrynsgrøt i römertopf / leirgryte

Lørdagsgrøt eller julegrøt eller bare ganske enkelt grøt, risengrynsgrøt hører med til den norske matkulturen. En veldig..

Lagre
Amerikanske pannekaker

mild olje, skummet kultur

Lagre
Biff stroganoff, ikke vegetar

crème fraîche, frisk champignon, stekte poteter

Lagre
Hjemmelaget bringebærgelé med hjemmelaget vaniljesaus.

kremfløte eller, frosne bringebær, kremfløte til, eller hvetemel

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Laks i folie med fennikel og varm potetsalat, ikke vegetar

litt appelsinsaft, litt dill, salt og sitronpepper

Lagre
Lik oss på Facebook

Nyhetsbrev


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de mest populære oppskriftene rett til innboksen din hver uke