Solokokk. Mat for meg, mat for alle

169 oppskrifter

41531 besøkende per uke
Posisjon 181

Besøk bloggen
Betasuppe

Jeg forbinder betasuppe med turer i skog og fjell hvor vi hadde med Toro suppeposer. De var gode de, men nå bestemte jeg..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Kyllingsuppe med asiatiske smaker

fra kyllingen, finkuttet løk, litt chilli, litt olje, rød chili

Lagre
Scampi i chilli og hvitløksolje

Scampi i hvitløks- og chilliolje kan brukes som fredags-snacks eller som et element i en tapasmiddag. Veldig enkel og la..

Lagre
Pizza med pastrami

ferdig tomatsaus, tørket oregano

Lagre
Kylling "nuggets" og asiatisk dipsaus

svart bønnesaus, revet ingefær

Lagre
Slettvar med rotmos

litt salt, litt gressløk, til pynt

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Kalv bogstek

salt og pepper, litt olje, finhakket sjalottløk

Lagre
Scampi i penang curry - "penang goong"

søt paprika, til pynt, curry paste

Lagre
Brød av emmer og svedjerug

Emmer er en urgamel hvetesort, og er en forløper til spelt. Emmer kan spores 17000 år tilbake i midtøsten. Emmer gir brø..

Lagre
Fårikål (versjon ii)

Jeg hører fra fårikålelskere at noen steker fårikålkjøttet før de koker det. Det er jo også det man gjør for å få god kr..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Asiatiske nudelsupper

stilker sitrongress, fersk kylling, curry paste

Lagre
Baguette

fint hvetemel

Lagre
Yoghurtbrød

Der er lørdag formiddag, det er hustrig ute, og jag har god tid. En fin dag å bake brød på. Jeg velger hvetebrød med yo..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Kylling hunan - "chicken hunan"

Hunan er en provins sørøst i Kina der maten er kjent for å være sterkt krydret med dype farger. I motsetning til Szechua..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Laksepai

salt og pepper, litt salt, finhakket bladpersille, litt fløte, fløte eller melk

Lagre
Terteskjell

hvit saus

Lagre
Spaghetti arrabiata

fersk basilikum, litt salt, revet parmesan, finhakket basilikum

Lagre
Fine rundstykker

Hva er vel en bedre måte å starte en lørdag morgen på enn med nystekte rundstykker. Duften av nybakt bakeverk fyller kjø..

Være den første som
Lagre denne oppskriften
Rask og enkel
Lagre
Lik oss på Facebook

Nyhetsbrev


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de mest populære oppskriftene rett til innboksen din hver uke