Steinbitmed godt tilbehør. Ovnsbakt steinbit er god mat, . og med godt tilbehørblir den ennå bedre. Ta bort alle ryggbeinene og del fileen opp i porsjons stykker
Steinbit har fast, saftig og velsmakende kjøtt, som holder seg godt under varmebehandling. Legges i smurt ildfast form, marinerfiskenmedlittolivenolje, sitronsaft, salt og pepper
Sammen med søtpotetene ble dette en herligspicy og sødmefylt rett i perfekt kombinasjon. I hverdagen synes jeg det er fantastisk når hele måltidet kan lages i en form og er klar til å serveres
Krydre med salt og litt kvernet pepper. Kjør loff til smuler i en hurtigmikser. Kok opp litt lettsaltet vann og legg i kålen med en god smørklatt på toppen
Dette lagde jeg iforrige uke da jeg fant steinbit på salg ibutikken, og du verden så godt. Vask og skjær en auberginei avlange skiver, la dem liggeilitt salt (som du siden børster av), eller tørk av medtørkepapir for å fjerne noe av væsken
Med denne strenge formaningengir jeg ordet tilminkokke-side, som i dag kan tilbysteinbit på menyen, en utroligdeiligfisk, fast, men ikke for fast, og velsmakende
Inspirert av en god venninnesutprøving av nye oppskrifteri påsken, lagde jeg steinbit og restegrønnsaker, medris og en sistelille rest av hummus tilmiddag
Stek på medium varme tilfisken er gjennomstekt. Enkel hverdagsmiddag. Serveres med potetbåter, som du finneroppskriften på et stykke nede i denne bloggposten
God steinbitfilet hadde de på CC Hamar i dag, kjøttet er fast medmiddels grov struktur og kan. Vintilsteinbit bør være karakterrik og ha god aroma og friskhet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.