Skjær gjerne noen snitt i toppen av brødet så du unngår sprekker. Oppskriften gir 3 brød. Kna deigen littegrann før du deler den i 3 deler som du putter i hver sin 2 liters brødform
slideshow_slide { margin-right. Ja, det er nettopp det dette brødet gjør, lager seg selv. font-size. så har du nystekt brød enten til frokost eller som tilbehør til ost, reker, salater eller hva du måtte ønske
Hjemmebaktbrød med rug. Brød og bakverk. Endelig hjemmebaktbrød igjen. Rugbrød. Og skalken smakte vidunderlig sammen med chili con carneEt godt, hjemmebaktbrød med rug er slett ikke å forakte
Knivsodd med tørrgjær. -)). I går lagde jeg for første gang på lenge ett brød som ble godt. -). Når ovnen er blitt varm ta ut formen/kjelen strø litt mel i bunnen ( da blir det så mye lettere etterpå å få brødet
I forrige uke prøvde jeg meg for første gang på å lage hjemmebaktbrød. Jeg bestemte meg iallefall for å prøve meg på en enkel brødoppskrift og vi ble i grunn ganske fornøyde alle sammen
-). Denne deigen blir to store brød, det ene kan du spise i helgen, og det andre kan du skjære i skiver og fryse slik at du har ferskt brød i matpakken til uken
Deretter ta ut brødene og vent til ovnen er på 225 c. Steketid 40-- 45min Nederst i ovnen. ( Extra smør inn brødene med egg før steking) HJEMMEBAKTBRØD 4 Stk. 2-3 Ss Sukker
Hjemmebaktbrød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.