“Mamma ej berre elska disse rundstykka!!!”:)))
Pippispower - Just another WordPress site
Pippispower - Just another WordPress site
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 dl glutenfri havregryn ( knusast med stavikseren)
  • 1/2 dl solsikkefrø ( knusast med stavmiksaren)
  • 1/2 dl knuste linfrø
  • 1 dl boghvetemel
  • 1 ts husk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt ( eg brukte finmalt himalayasalt)
  • 1/2 dl kokosolje, økolologisk ( Det må vere smelta/varmt når du blander det i deigen)
  • 1 dl bløtlagte chia frø ( 1 dl vann og ca 2-3 ss chiafrø) Denne må stå litt så den blir litt klissete og heng saman for det er dette som er egget i deigen)
  • Vatn til passe konsistens, eg brukte ca 4-5 dl La deigen stå ei stund og trekke så alt heng sammen og blir klissete:) Ca 10 min Del opp deigen med ei spiseskje og legg rundstykka utover bakepapiret. Eg fekk 8 rundstukke av dinne deiga.
  • Strø over litt salt, hakka mandla og solsikkefrø.
  • Steikast i midt i ovnen på 200 grader i 30 min

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.