Middag.

Middag.

  • 12 Oppskrifter
Enkle middager
Verdens enkleste pølsesnurrer

Verdens enkleste pølsesnurrer

Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter
Mors kjøttkaker

Mors kjøttkaker

Kjøttkaker er en god og tradisjonsrik rett, men den tar litt tid å lage. Kanskje derfor den best passer til søndagsmiddag
Fylte grønnsaker og lakriskuler

Fylte grønnsaker og lakriskuler

Endelig var det fredag og helg dere. Dagens trening var en styrkeøkt med spreke og gode Kristin. Vi kjørte en det-som-faller-oss-inn-økt, med disse øvelsene
Afrikansk lammegryte m/kikerter

Afrikansk lammegryte m/kikerter

Afrikanske dufter som sprer seg ut i hele leiligheten. Lyden av gryta som småkoker og tanken på at det snart er mat
Brun lapskaus

Brun lapskaus

Denne retten vekker barndomsminner. Vi fikk alltid god mat på bordet hjemme når jeg var liten og etterhvert ble vi ganske kresne
Stekt torskefilet med roquefortsaus

Stekt torskefilet med roquefortsaus

800 g torskefilet med skinn, delt i 4 salt/pepper2 ss smør2 ss oljeHakket flatpersilleDryss litt salt og pepper over fiskestykkene,skinnsiden stekes først, varm smør og olje i en stekepanne og stek fiskefiletene over god varme i ca 3-4 min på hver side, til knapt gjennom stekte
Kalkun med waldorfsalat og fløtesaus

Kalkun med waldorfsalat og fløtesaus

Nå er det snart nyttårsaften, da tenkte jeg at jeg skulle lage en kalkun til familie og gjester. På denne tiden er jo kalkun på tilbud i de fleste butikker, jeg har kjøpt en 5 kilos kalkun på Rema 1000 til 20,- kroner kiloet
Parmigiana med Kyllingkjøttdeig

Parmigiana med Kyllingkjøttdeig

Parmigiana er en italiensk rett som egentlig skal lages uten kjøtt, og brukes gjerne som tilbehør til grillet eller stekt kjøtt
Hjemmelaget moussaka

Hjemmelaget moussaka

Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge. Grekerne bruker som oftest lammekjøtt, men her til lands er det nok malt kjøttdeig fra okse som er mest brukt