Endelig var det fredag og helg dere. Dagens trening var en styrkeøkt med spreke og gode Kristin. Vi kjørte en det-som-faller-oss-inn-økt, med disse øvelsene
800 g torskefilet med skinn, delt i 4 salt/pepper2 ss smør2 ss oljeHakket flatpersilleDryss litt salt og pepper over fiskestykkene,skinnsiden stekes først, varm smør og olje i en stekepanne og stek fiskefiletene over god varme i ca 3-4 min på hver side, til knapt gjennom stekte
Nå er det snart nyttårsaften, da tenkte jeg at jeg skulle lage en kalkun til familie og gjester. På denne tiden er jo kalkun på tilbud i de fleste butikker, jeg har kjøpt en 5 kilos kalkun på Rema 1000 til 20,- kroner kiloet
Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge. Grekerne bruker som oftest lammekjøtt, men her til lands er det nok malt kjøttdeig fra okse som er mest brukt