I dag har jeg laget Khobz Tabouna. Khobz Tabouna er et tradisjonelt ovnsbakt brød. Det er et flatt, pita-lignende brød som passer bra til blant annet gryter og salater
Heisann. Vi koser oss i fint høstvær som vi har hatt i helgen og i dag, og håper det fortsetter. Jeg må si at jeg er veldig glad i høsten å alle dens fine farger
Julebrød hører førjula til, og aller helst vil jeg bake det selv. Da får vi den deiliga lukta i huset, og kan nyte rause skiver straks brødet kommer ut av ovnen
Grove muffins kan gi fin variasjon til matpakka. Disse kan du fylle med ulike godsaker du har lyst på , oppbevare dem i fryseren, og ta ut så mange du trenger om morgenen
Enda en variant av No-Knead brød, hvor tomatene og fetaosten gir masse ekstra smak. . Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn
Julen er over,småkaker er ut,og gjærbakst er inn. Gjærbakst + vanilje = sant. Her har jeg brukt vaniljepulver i deigen,og laget ekte vaniljekrem til fordypningene
Valget er tatt og dama har bestemt seg, her må det endringer til. Jeg har derfor oppsøkt eksperthjelp hos noen som har holdt på en stund og fikk denne flotte oppskriften på knekkebrød av en tålmodig søster
Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Her er tre gode oppskrifter på lavkarbobrød. Jeg veksler mellom disse oppskriftene. Dette brødet spiste vi hver morgen da vi var på kurs med VOF på Akinon
Det er problemer med kameraet mitt for tiden, så jeg bruker nå det jeg har liggende av bilder. Heldigvis har jeg mye forskjellig, som denne digge, supersunne burgeren jeg har laget mange ganger