Jeg kunne ikke slenge meg likegyldigpå sofaen for andre dag på rad, sådet ble et par trippende turer ut påkjøkkenet, for ålage meg noen «vente-espressoer»
noe ganske nærme og ihvertfall like godt ble dette. Et beger lettrømme. Deretter brukte jeg en sleiv og slikkepott og la ut passende store brød på bakepapir
Jeg tjener ingen ting på bloggen og har også valgt åikke ha masse reklame - da er det greit åfå litt småbonus fra iHerb for trafikken jeg sender til dem
Her kommer imidlertid problemet – jeg er en «alt-eller-ingenting»-personsånår jeg finner noe jeg likerså kan jeg gjerne spise det hver dag til jeg blir drittlei
-) tok bilder og de ligger som slideshow om du kikker nedover t. -Termometer - Form - Kjele - Visp - Skje/slikkepott - Lakrispulver - Sukker - Fløte - Smør - Hvit sjokolade - Suk
Meningen var å ha de i smoothiene mine, menså langt har jeg ikkekommet. Jeg har sommålå spise litt mer vegansk mat, men kutter på ingen måte ut alt kjøtt
Du kan velge om du vil dyppe de i litt sesamfrø for åfå litt annen tekstur og smak, Wasabi bruker jeg å blande i soyasaus, mendet er opp til hver enkelt hva man liker
Hønsekraft med hvitløk,chili, Ingefær,vintergrønnsaker,svinekjøtt,kokosmelk og bokhvete-nudler varmer godt, og passer dessuten fantastisk bra som hyttemat siden alt skal i samme gryten
Visst du vil ha mer smak på isen kan du bruke kokosmelk som gir den en mer tropisk smak og toppe den med peanutter og grovhakket sjokolade, eller det du måtte ønske
en gang du har tid - kunne du tenke deg ålageet innlegg om slyngetrening. Så la oss heller bli fort ferdige med detså vi kan fåoppmerksomheten dit det hører hjemme - pådet postive
Det er noen små pauser innimellom, mensom du skjønner, de er ikke lange. Lag et spor langs pølsa, pensle med eggehviten og dryss på perlesukker og kanel langs hele sporet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.