Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Mmm. Our lamb is absorbing lovely flavors in the fridge as we speak
God og lettvint hyttemat. etter en dag ute i den norske vakre fjellheimen ♥ - og med hytte uten bilvei, med gassovn, lite kjøleskap og en litt redusert krydderhylle så får man få lov til "å juske litt"
Inom kort vankas det kalas här hemma och då är det perfekt att baka i långpanna. En av mina läsare, Siv, tipsade mig om Philadelfiabullar som smidigt bakas i just långpanna
Siste tida har det vore mange dagar å feire og på ei veke ikkje mindre enn fire her i familien. Det har blitt i meste laget med kakeeting, så no framover må mosjonering prioriterast
Verdens beste Pavlova. Dette er virkelig pavlova på sitt beste. Den syrlige lemoncurden gir den perfekte kontrasten til den søte marengsbunnen, og med fløyelsmyk krem og det beste av frukt og bær kan det ikke bli bedre