Deilig tacopai. 28. 11. 2014 kl. 06. 25 i. Middag. Ingen kommentarer. Da er det endelig Fredag og helg. Ikke helt helg for meg da siden jeg jobber offshore
Her kommer en annen tacovariant. Denne gangen som pai. Det som er så fint med pai er at du rekker å rydde unna det verste rotet etter matlagingen mens paien steker
I går oppfordret min svigerinne meg til å lage pai som dagens middag. Første umiddelbare tanker var at jeg ikke er noe pai-menneske, ikke har noen paiform og heller ikke klarer å lage noe så avansert som en pai
Du trenger en paiform, 24 cm i diameter. Trill deigen ut og dekk paiformen med deigen. Prikk bunnen med en gaffel, og sett formen kjølig i minst 30 minutter
3 dl grovt speltmel1 dl soyamel200 gram smørFyll. 500 gram kjøttdeig2 små gule løk, finhakkethjemmelaget tacokrydder - etter ønske1 dl vann1 boks røde bønner, skylles godt4 tomater, hakket i små biter1 beger creme fraiche4 ss majones3 dl revet ostSett ovnen på 200 graderLag bunnen først ved å blande godt sammen mel og smør, klem det ned i to små eller en stor paiform og prikk med en gaffel
Jeg er veldig glad i pai, men lager det dessverre alt for sjeldent. Dette er fordi jeg tenker at det er sånn tiltak med paideigen, men det er jo egentlig ikke det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.