Pølse og makaronigrateng
Kjoekkenmagi
Kjoekkenmagi
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 8 poteter (ca 1 kg)
  • 200 gram gulrot
  • 150 gram kålrot
  • 150 gram persillerot
  • 1 purre
  • 2 løk
  • 200 gram grønne, frossne erter
  • 100 gram smør
  • 4-5 dl lettmelk
  • 1 god neve selleripersille eller andre friske urter
  • 2 dl fullkorn makaroni
  • 200 grader Skrell poteter, gulrøtter, persillerot og kålrot, kutt dette i passende biter. Husk at gulrøtter trenger lenger koketid enn poteter, så de må kuttes i mindre biter enn potetene. Ha det i en gryte med vann. La de koke til de er møre (ca 15-20 minutter). Mens de koker renser du løk og purre og hakker dette, surr i smør eller olje i ei middels varm stekepanne til de er blanke. Skru av varmen. Kok så makaronien etter anvisning på pakken.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.