Krabbesuppe – fra havet’s tank
Vestlandet fiske i Kvinnherad
Vestlandet fiske i Kvinnherad
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ss frisk ingefær
  • ½ vanlig løk
  • 1 fedd hvitløk
  • ½ chili
  • 1 ss smør
  • 300 gram krabbekjøtt
  • 20 cherrytomater
  • ½ lime
  • 1 bunt persille
  • 2 ss tomat
  • 4 ss olivenolje
  • 1,5 kg strandkrabber
  • 1 dl konjakk
  • 1,5 l lys kalvekraft
  • 2 l fløte
  • 3 gulrøtter
  • 2 bunter stangselleri
  • 4 løk
  • 3 purre

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.