Roastbeef, som stekes ferdig på forhånd, samt sopp og løk, (dette tilbredes også på forhånd og varmes opp rett før servering), samt poteter med dilldressing, broccoli salat og saus
Det var ikke så lett å få tak i knappene slik jeg ønsket å ha dem, men lyktes til slutt. Konfirmasjon. Oppsatsene bestilte jeg hos Vili & Ve, Åkrehamn, hadde forklart litt hvordan jeg ville ha dem på disse fatene som jeg fikk låne av ei venninne
Blå drue marmelade passer nemlig perfekt som tilbehørtil ost og vin. Dette blir dessuten mitt bidrag til Månedens søtsak på bloggen Søta saker som har tilbehør som tema i mai
På den måten er det lett å skjære ut akkurat den mengden du trenger til hver kjeks. (Jeg farget deigen blå/grønn fordi jeg i utgangspunktet hadde andre planer, men man trenger ikke noen farge
Legg arbeidet til side. Lykke til. Legg opp 138 masker på pinnenr 8 med en tråd av d, og striet blå og hvite garnet. Skift til p 10 og glattstrikk til arbeidet måler 46 cm ( eller ønsket lengde ), fell av for ermehull i hver side 11 masker. Skift til pinne nr 10. Strikk glattstrikk videre, samtidig som det legges ut 2 masker midt under ermene ca hver 3,5 cm, til du har 49 masker på hver arm. Omg 3 – 6 gjentas til du har felt 12 ganger, eller så lenge du syns passer deg. Bytt til pinne 8 ta nå også med bling tråden og strikk rillestrikk til du har 4 riller
Osten vil boble og ose ut til en kremet saus, og som får kotelettene ekstra gyldne i ovnen. Under finner du en oppskrift på fylte svinekoteletter med Blå Castello som stekes ferdig i ovnen sammen nypoteter, pærebåter og frisk timian
De andre Pavlovaene jeg har lagd, har vært sprø hele veien igjennom til kremen har myket dem opp, og kremen må has på noen timer i forveien for å få til dette
Alle elsker gratinerte poteter som tilbehørtil kjøttretter. De fleste kjenner det klassiske oppskriften på fløtegratinerte poteter, og her er en annen variant med en karamellisert løk i lag med poteter og Blå Castello på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.