God middag. Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara. - 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket . - Kokkeliten 200 gr fullkorn pasta- 3 skiver bacon, i terninger- 2 stk egg- 1 1/2 dl fløte- 30 gr parmesan- Sort pepper- 2 ts salt- 2 ss frisk basilikum, finhakket
Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
Spagetti carbonara en en velkjent og smakfull pastarett, som jeg personlig alltid har likt. En superenkel carbonara med pølser, som tar under 20 minutter, og du bruker kun 1 kjele. Spagetti carbonara med pølser, som tar under 20 minutter
Osten har de samme egenskaper som Parmesan (ost laget i Parme-dalen), men denne er produsert i nabodistriktene og hører inn under typebetegnelsen parmesan
Pasta Carbonara er en gjenganger her i huset. Den dukker opp på bordet i mange forskjellige varianter, noen ganger bedre enn andre, og denne gangen ble det en som er verdt å dele
Kutt aubergine i tykke skiver. Ha aubergine og søtpotet i en ildfast form og drypp over ca. 2 auberginer. Stekes midt i ovnen på 220 °C i cirka 35-40 minutter. -) 4 porsjoner. 2 søtpoteter 2 auberginer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.