Med andre ord er dette en veldig lokal rett fra mine hjemtrakter og var tradisjonelt vanlig på høsten når grønnsakene var ferske og fenalårene nedgnagde
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går under navnet konfektkake. Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul
Jeg kommer til å bruke ganske mye mer neste gang, men dette er jo en smakssak. Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff
Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. smak til med salt og pepper. Start med å smelt smøret i en kjele og la det bli litt gyllent før melet røres forsiktig inn
Brøddeigen settes i to omganger. Sunt helkornbrød medgullmedalje. Brøddeigen settes i to omganger. Oppskriften er også å finne i bakeboken «Duften av hjemmebakt gjærbakst», hvor jeg for øvrig har bidratt med gjærbaksttips
I dag skal jeg friste dere meddenne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Smak til med salt og estragon. Ha eggeplommene og sitron i en kasserolle på svak varme. Så enkelt lager du verdensbeste bernaisesaus helt fra bunnen av
Lager du ett stort ganger du med to. Bland alle frø sammen o en foodprosessor, eller bruk stavmikseren kjapt, og bland så med resten av de tørre ingrediensene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.