Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 7 Oppskrifter
Mine Favoritter
Brun lapskaus

Brun lapskaus

Denne retten vekker barndomsminner. Vi fikk alltid god mat på bordet hjemme når jeg var liten og etterhvert ble vi ganske kresne
Pinnekjøtt som julemiddag hjemme hos Skarnes

Pinnekjøtt som julemiddag hjemme hos Skarnes

Pinnekjøtt som er klart, kjøttet har sluppet knoklene. Pinnekjøtt er noe som hører julemiddager til. Denne gangen ble den ganske tidlig på grunn av besøk fra det store utland
Ribbe hele året!

Ribbe hele året!

Med mine tips, vil du se at dette er like lett som å koke vann. Hjemme hos oss spiser vi ribbe hele året
And og pære

And og pære

And med marinerte pærer, bacon, ristede valnøtter, ovsbakt potet og jordskokk, aspargesbønner med mynteolje
"Sous vide", step-by-step

"Sous vide", step-by-step

Krydre kjøttet etter smak. Alltid perfekt kjøtt. Har du hørt om "Sous vide". Det er en teknikk som går ut på å tilberede matvarer i vakum for så å legges i vann som har en bestemt temperatur
Langstekt ribbe: 12 timer i øl.

Langstekt ribbe: 12 timer i øl.

"God natt da, ribbefar". Før jeg gikk og la meg på kvelden gnidde jeg ribben inn med krydder og la den på en seng av grønnsaker
Utrolig mørt kjøtt. Utrolig enkelt!

Utrolig mørt kjøtt. Utrolig enkelt!

Du har kanskje hørt om begrepet sous vide. Det betyr at noe vakumpakkes og varmebehandles i vannbad som måler en hvis temperatur