Så ofte som vi spiser laks er det bra det er sunn mat,vi spiser ikke laks bare til middag heller, men ofte laks i en eller annen variant til lunsj også
Tørk av laksenmed et kjøkkenpapir, og legg den i en liten ildfast form. Enklere blir det nesten ikke, det er ikke store forberedelsen som skal til for å lage denne retten her, laks er jo alltid en fulltreffer, og bakt i stekeovnen på denne måten blir den saftig og velsmakende uten at du må stå over en varm stekepanne
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
Ovnsstekte grønnsaker og laksmed himmelsk enkel hollandaise. La dem i ildfast form,skvettet over olje, ringlet over flytende honning samt litt flaksalt
La den koke opp og smak til med krydder. Kresen smakte så vidt på et par poteter og en laksebit. 800-900 g lakse filet uten skinn og bein. 800-900 g lakse filet uten skinn og bein
I dag kutta jeg opp grønnsaker, blanda med olje og litt urtekrydder, og la det i ei ildfast form. Laks i porsjonsstykker er et fint utgangspunkt for et godt måltid
Dagen etter fikk jeg derfor nydelig ovnsbakt laksmed currysaus. no – fin kilde til matinspo med fisk. Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.