Saftig, mør oksestek med saus og poteter. Perfekt søndagsmiddag. En oksestek, surret. Dersom du skal lage sausen selv, har du sikkert tenkt å bruke stekeskyen fra oksesteken
Ha hermetiske tomater, gulrøtter oppskåret ibiter, et par knuste hvitløksfedd og rødvini en gryte som tåler å stå i ovnen og som er stor nok til å romme lammet
Fant så frem rødvinen jeg sovnet fra i helgen, og helte den over grønnsakene. Men jeg er ganske lei alt som minner om julemat, så en litenvri på steken måtte tili dag
Men etter å ha smakt rødvinsbrassertoksestek, tror jeg ikke du velger andre metoder. Når en endelig kjøper oksestek, så er det fristende å lage roastbeef eller tradisjonelloksestek
Det var tiltenkt en videotil denne oppskriften, men p. a ett par menneskeligefeil under innspilling ble det dessverre ingenting, ved en senere anledning nærmere høsten skal det komme en bedre video med en ny oppskrift med denne delen av lammet
En klassiskoksestek er fremdeles ønsket tilsøndagsmiddag og som selskapsmiddag hos mange. Den har fulgt oss i mange generasjoner og det håper jeg den kommer til å fortsette og gjøre
Donald Duck er en ting. I kveld tenkte jeg lage meg noe enkelt, men spesielt. Om det ble spesielt enkelt, er jeg noe usikker på, men JÆVLA godt i alle fall
Man skal unne seg noe godt innimellom. Noen anledninger fortjener det lille ekstra. Biffkjøtt fra rasen Black Angus er kjent for sin gode smak, finemarmorering og mørhet
Spar på kraften som liggeri bunnen av formen og bruk den tilrødvinssaus. Det er kanskje ikke det man først og fremst forbinder med skikkelig sommer, men oksestek er knallgodt også på sommeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.