God fredag folkens. I dag føler jeg meg glaaad. D Sola skinner såvidt gjennom skyene, leiligheten er vasket og klar for å være alene noen dager, og jeg har akkurat satt meg ned med en stor porsjon lunsj
Det er to ting som er veldig viktig når det gjelder kokosmelka i oppskriftene mine. Dere som følger meg jevnt og trutt er begynt å bli kjent med kombinasjonen mellom kokos og sjokolade no, vell
. Og plutselig var det søndag kveld. Helgen har rast avgårde - som vanlig. Vi brukte begge noe av lørdagen på jobbing, og da blir jo helgen på en måte ekstra kort
Denne middagen gjør i grunn seg selv. Høsten er gresskartid. Jeg har blitt veldig fan av supper, etter at jeg oppdaget at man kunne lage det uten Toro også… Deilige, varme, tjukke supper – dét er godt, det
Jeg elsker supper, og blomkålsuppe er en av favorittene mine. I uka som var satte jeg igang og testet ut oppskriften fra boka Lavkarbo & Matglede og ble veldig fornøyd med resultatet
Nå har det blitt ganske komplisert å bake. Etter at jeg tok matintoleransetesten hos eksaktmat har jeg stort sett spist knekkebrød, for de oppskriftene jeg hadde på brød og rundstykker inneholdt jo egg alle sammen, men nå har jeg endelig funnet en oppskrift på rundstykker uten egg som er gode og mettende