Sjokoladeganasje, bær, smørkrem og karamell. Idas sjokoladeganasje. Makroner er noe jeg lager ganske sjeldent siden jeg ikke er en fan av stor presisjon og langvarige prosjekter som egentlig gir litt liten avkastning
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg elsker karameller og de ble hakket bedre med hvit og mørk sjokolade. Du kan også lage de uten sjokolade som rene karameller, eller du kan tilsette andre ting som hakkede nøtter eller tørket frukt
Saltkaramellsaus. Så rør inn smør og salt. Sjokolade ganache. Som sagt så ble det makroner her i heimen. Sprøyt ringer på halvparten av makronene som du har vendt med bakesiden opp pga skal fylle karamellsaus i midten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.