Tror det var noenogtyve kroner for kiloen, så jeg rasket med meg den største jeg fant og fortsatte til grønnsaksdisken hvor jeg plukket med meg kålrot,gulrøtter,persillerot,purreløk,rødbeter og pastinakk
Anrett på tallerkner med sprøstekte poteter, de ovnsstekte gulrøttene og raust med saus til. Jeg pleier sjelden å lage noe av hele kjøttstykker, men i høst var det tilbud på forskjellige oksekjøtt-stykker så jeg kjøpte en haug og frøs ned
ha mel og melk i et tett glass m/lokk og rist til en klumpfri blanding. Her kan du bruke kjøpte fiskekaker eller ta frem dine ferdiglagde laksekaker dersom du har det tilgjengelig
Smak til med salt og pepper. Klar til steking ღ. Lag fløtegratinerte poteterog kjøttsaus. Her har jeg blandet fløtegratinerte poteter med kjøttsaus, det ble så godt ღ
Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehørtil fiskeretter
Denne undervurderte og rimelige griseknoken egner seg til mye mer enn å bare koke kraft og suppe på. Velger du en røkt eller saltet type passer det perfekt med honning til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.