Helstekt kalkun med baconstuffing og portvinsaus
TINE.no
TINE.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3  kg kalkun
  • 2  ts salt
  • 2  ts pepper
  • 4  ss smeltet TINE Ekte Smør , til pensling
  • Sopp- og baconstuffing:250250 g loff eller brød i terninger
  • 11  løk
  • 100  g bacon
  • 200  g sjampinjong
  • 2  ss TINE Ekte Smør til steking
  • 11  bunt kruspersille
  • egg
  • 1  ts salt
  • ½  ts grovmalt pepper
  • 8  dl kraft kokt av innmaten
  • 44  ss hvetemel , ca
  • 1,51½  dl TINE Kremfløte
  • 1½  dl portvin
  • 2  ss TINE Ekte Smør
  • Litt  salt og pepper etter smak

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.