Trykk deigen ut i en middels/stor paiformog prikk den med en gaffel. Jeg har ganske gode resultater medpaibunn til søte paier, men det er verre med de salte
Prikk paibunnenmed en gaffel og stek den i ca. Server paien varm eller kald med salat ved siden av. Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet
Når pai blir omtalt som et lite festmåltid man har gjort seg flid med, ja, da kan man selv forestille seg hva som har blitt slengt på asjettene her i gården
Så jeg lagde først deigen i forveien, la den i kjøleskapet for å avkjøle seg, kastet meg i bilen sammen med hunden, reiste til en fint sted hvor vi gikk tur å badet mens deigen koste seg i kjøleskapet og var klar til jeg kom hjem igjen
En paimed bare grønnsaker og krydderurter smaker utrolig godt, lakserester fra middagen sammen meg litt bacon er også deilig, eller en liten skinkeboks som jeg har brukt i dag - med litt salat, er dette en nydelig middag
I dag byttet jeg ut karbonadedeigen medkjøttdeigog hamburgerbrød med rundstykker. Stek dem i en varm stekepanne med en blanding av godt smør og smaksnøytral olje
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier. Riv parmesan over paibunnenog ha på vårløk og bacon i biter (se bildet)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.