En av min kones favorittpoteter er røstipotet. For oss som ikke er så veldig opptatt av lavkarbo røstipotet et supert tilbehør til både fest og hverdags
Røstipotet er en favoritt i vår husholdning. Ofte er utfordringen med røstipotet å snu den. Mørbrad, grønnkål, chilihollandaise og røstipotet Ca 8 poteter (små/ mellomstore)
Hvis ikke er det svært vanskelig å snu røstien. 4 porsj. 6 middels store poteter1 stor gulrot1 løk2 ss sesamfrøsalt og pepper2 ss smeltet smør---smør/olje til steking1
Stek fire røsti i smør i stekepanne. Legg så en varm røsti. Skrell og grovriv poteter og løk. Klem så mye væske som mulig ut av potetene og bland dem med løk, revet ost, urter, salt
Til fint kjøtt må man ha fint tilbehør, og røsti, stuing av østerssopp med chevreost og marinert hjemmedyrket squash ble med biffen på tallerkenen for å nytes i sensommersola på plattingen
røsti. Legg et par røsti og noen (mange) baconskiver på hver tallerken. Til 4 personer - 9-10 røsti. Stek tre røsti om gangen til gyldne på begge sider, kanskje 2-3 minutter pr
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.