Du kan bruke andre bær enn blåbær, bjørnebær, rips eller bringebær smaker også veldig godt. Er du glad i muffins, så kan jeg anbefale disse her, saftige og gode på smak med forholdsvis lite sukker og sunne ingredienser som banan, havregryn, olivenolje og kulturmelk
Nå har jeg laget retter med dette ”vidundermelet” i alle kategorier på bloggen. Jeg syns det har vært en lærerik utvikling i bloggen min, forhåpentligvis også for dere
- Når begge grytene medepler er myke og gyldne ha alle eplene opp i denstore gryten. Fin fram en ny stor gryte å gjenta prosessen en gang til med de gjenværende eplene
I halvparten av muffinsformene legger jeg eplene i bunnen og fyller på med deig til slutt. Har du venner medeplehage, kan de bli ganske mange varianter av eplekaker, eplesyltetøy, eplekompottog så bortetter
Jeg og min beste venninne tilbringer kvelden sammen, og har begynt å kokkelere på kjøkkenet. I mellomtiden må jeg komme med et kjempetips vi akkurat kom på
Disse muffinsene egner seg godt til nistemat på skituren, til matpakken på jobben eller til skolemat, de er uten sukker ogmedepler, svisker, havregryn og sammalt mel er de fiberrike og gir god metthetsfølelse, epleog svisker gir en fin søtsmak
Fikensyltetøy blir veldig godt hvis man tilsetter litt krydder, jeg har forsøkt med litt forskjellig, men dette her er det aller beste - og så er det den fordelen at man trenger lite sukker i fikensyltetøy den er så søt i seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.