Hjemmelaget lasange er ikke vanskelig og ikke spesielt tidkrevende. Her er oppskriften som jeg bruker. Lasangen egner seg godt til å fryses ned i porsjonsstykker
Kort fortalt så finner du her et enormt spekter av vitaminer, mineraler, sunne fettsyrer bla omega-3, proteiner, langsomme karbohydrater, enzymer og antioksidanter
Lasange er mann og barns favoritt og vi har det altfor sjeldent i følge familienDu kan lage denne fra grunnen av men noen ganger tyr jeg også til enkle løsninger som halvfabrikataEnkel salat av hjertesalat, tomater og revet parmesanosttoppet med hjemmelaget krutongerKrutonger3 gamle brødskiversmøres med en god pesto på den ene siden og del opp i terninger,stekes så i hvitløksoljeDressingFersk presset sitron juiceTil en form bruker jeg1/2 løk400 g kjøttdeig100 g sjampinjonger1 stort glass med Dolmio tomatsausOppskrift på hjemmelaget saus HER1 pk Toro hvitsaus7 dl melkLasange plater1/2 beger Cottage cheese1/2 pose med Arla mozzerella ostVellagret Norvegiarevet ParmesanostLegg tomatsaus, lansangeplater, cottagecheese og tomatsaus,legg på plater, hvitsaus og mozzerellaTislutt har du på tomatsaus, plater, norvegiaskiver og på toppen revet parmesan ost
God lørdag fine lesere,. Lørdag er en fin dag til å lage noe ekstra godt til middag. Jeg var i Sverige for en stund siden, hvor jeg kjøpte spinat lasangeplater