Vanligvis pleier jeg å tørke traktkantarellen, noe jeg også nok gjør med det resterende, men fristelsen til å bruke den fersk ble rett og slett for stor
Panecotta med hurtigpepperkake og varme bjørnebær parfymert med wiskey Dette ble tilsammento dagers jobb for oss fire, det var underholdene og slitsomt
Skrell noen portobello sopp, eventuelt aroma sopp, slik at du ikke har noe brunt igjen. Stek disse i en panne med alt smører til de blir godt stekt og har fin farge
Bland salaten ogtomatene med en god olivenolje og litt balsamico. Siden Carpaccioen krevde at jeg kjøpte en hel indrefillèt av kalv, så ble lunchen dagen etter også carpaccio og resten brukte jeg til denne
@BLOG_EDITOR_TAGS@. Tip Bouillon contains some salt, so it would be a good idea to taste the soup before adding extra salt, so you also have a chance to save on salt
Jeg har lite råvarer i dag for å lage finnbiff, ingen tyttebær, ikke ripsgelè, men jeg prøver på en enkel oppskrift der jeg bruker geitost, fruktjouice, soyaolje og hoisin sause som smakstiletning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.