- Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende
Til slutt penslet jeg med litt melkog strødde over sesamfrø og svarte fennikelfrø. Dette saftige og gode brytebrødet var enkelt å lage, og jeg må innrømme at min skepsis ble totalt forvandlet til optimisme
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Bland alt det tørre i en skål og visp inn i røren, til du får en «potetstappeaktig» deig. Bland alt det tørre i en skål og visp inn i røren, til du får en «potetstappeaktig» deig
Er den hard, spe på med litt bløt/flytende kokosmelkog rør inn / visp lett for å gjøre den mykere, men pass på at den ikke blir for tynn, rør ut alle klumper
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.