Serveres med pommes frites, stekt sopp og stekte tomater ✿✿. Biffsaus a la Brimi. Litt salt og pepper. (Det stod ikke i Brimi sin oppskrift da men c",)
Krydre med soyasaus, salt, pepper og lammekrydder fra Brimi. Lammekrydder fra Brimi inneholder. Servert med fløtegratinerte poteter, lammesaus og ovnsbakte grønnsaker ✿⊱╮✿⊱╮
Arne Brimi har vært med å utvikle grøten og den har faktisk fått spesialitetsmerke fra Matmerk på bakgrunn av den gode råvaren, foredlingsprosessen og det at historien er helt unik
Nå ligger fjellribbe fra Brimi i kjøleskapet, sammen med en herlig paté som skal varmes opp og spises med nykokt rødbet ogskogsopp (forvellet og fryst ned etter høstens fangst)
Husker jeg først så den ble lagd av Lars Lian på juleprogrammet han hadde med Arne Brimi. Denne er lett å lage, smaker himmelsk og kan lages på forhånd
Tilslutt skjønte jeg at det var på tide å søke hjelp hos de store mestrene, denne gangen var Arne Brimi den som hadde ei oppskrift som jeg skjønte at jeg ville kopiere uten den minste endring
Oppskrift fått av Eva på Brimi Fjellstugu. Pensle olivenolje og strø maldonsalt på toppen. Jeg liker bedre den andre veien, ha eksakt vannmengde og deretter mel til passe deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.