Hakk soltørket tomat med litt olje og ha i gryta. Smak til med salt og pepper. Legg også merke til at jeg måtte bytte ut den første gryta med en større gryte
Hakk løk og finhakk hvitløk, stek det i en panne med litt olje eller smør til det blir gyllent. Bland all krydderne i vannet, sammen med kjøttfond, tomatpure og currypasta
Chiligryte. Fres dette i varm gryte i litt olje sammen med pepper og spisskummen. (Hvis du bruker hermetiske bønner, kan du vente med og tilsette dem, til det gjenstår ca
Smak til med salt. Server med kokt ris. Skjær fisken i 3 cm store biter. Rens og hakk hvitløken. Rens paprika, ta ut kjernehus og skjær paprikaen i biter
Begynn med å tømme boksene med linser og mais i en sil og skyll godt. Noen minutter før servering har du ned de krydder du vil ha (jeg anbefaler salt, pepper og spisskummen for å få en god, tacoaktig smak, så litt basilikum for å balansere med tomatene
Studmat - Oppskrifter på god, rask og billig mat. Studentmat.
Stek kjpøttdeigen og hakka løk i litt rapsolje, smak til med salt og pepper. Etter en flott søndagstur i strårlende vær, ble en enkel og rask chiligryte søndagsmiddagen i dag
Her er min variant laget medelgkjøtt, men du kan selvsagt bruke oskekjøtt istendenfor. Det var kaldt ute, og jeg husker at smakte godt, med den litt tykke røde kjøttsuppen
Kjøttkakene formes i venstre hånd ved hjelp av ei spiseskje som man snur og vender den med et par ganger før den stekes på begge sider i litt smør i stekepanne på middels varme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.