De siste ukene har mye av tankevirksomheten gått og kvernet på denne kaken. Har fått et oppdrag i å lage en konfirmasjonskake og det er jo alltid litt ekstra spenning i å skulle levere noe
Å like komler er en tilvenningssak hvis man ikke er oppvokst med det. Det tok noen år før jeg helt skjønte hensikten med å blande deilige poteter med mel til faste klomper
Dermed sparer du masse kalorier, blir kjempemett OG du får i deg masse fiber og vitaminer. You need. (3 porsjoner)400g kylling, svine eller karbonadedeig1 AburgineFersk chaminjon1 glass pastasaus2 ss tomatpurrè1/2 løkLettost, revetKrydder
Hvorfor i all verden kjøper vi frossen pomme frites. Jeg lurte på det selv i en periode. Det tar lengre tid å lage (varme opp), smaker skitt, så hvorfor ikke lage dine egne poteter fra bunn av
Heei dere. Åh, nam, spiste nettopp en deilig liten middag - beste søndagskosen ever♥ Jeg følte meg bare helt elendig, og følte at blodsukkeret var lavt
Mørbraden sitter øverst på låret. Den er like mager, som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett. Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet
Smuldre smøret i melet. Tilsett vann og elt deigen sammen til en fast deig. (Alternativt. Dersom du har food processor med hakkekniv er det bare å kjøre sammen mel, kaldt smør oppdelt i biter og vann på full hastighet, til deigen blir jevn og samler seg
Luftig pølsegrateng. Jeg vet jeg har lagt ut oppskrift på pølsegrateng en rekke ganger, men denne versjonen ble så god at jeg bare må legge ut den også
På søndag som var tyvstarta jeg jula med byggrynskrem og rød saus. Selv om det er vanlig riskrem som gjelder på julaften for min del er byggrynskrem ingen dum førjulsdessert, i hvert fall ikke hvis du har litt byggryn eller byggrynsgrøt til overs etter middagen
Så var det mandag igjen og en ny fin uke venter oss. I helgen har jeg hatt mitt lille sjarmtroll, Rikke, på overnatting og i går var vi i familieselskap hos min nevø som ble 21 år
Her om dagen kom svigers med en pose pærer som hadde blåst ned fra treet. De var litt for harde til at de kunne spises, så da ble det hermetiserte pærer