Skjær den røkte laksen i små biter. Fres den skrellede hvitløksfedden hel i en panne med olivenolje. Tilsett laksen og etter noen sekunder tilsettes fløten
I dag har jeg og Sonja bakt to deilige kaker, begge ganske så allergivennlige. Denne kaken er glutenfri, melkefri, eggefri og du kan bruke fruktose istedet for vanlig sukker - det gjorde vi
Oppskrifta er av svensk opprinnelse, det ser du av navnet. Det som er spesielt med akkurat denne oppskrifta er at du legger et frossent kjøttstykke i ovnen og lar det steke i 10 - 12 timer på lav varme og legger det i saltlake i 5 timer etterpå
Dette er en middag jeg husker fra min barndom hos min farmor. Da hadde vi dette til søndagsmiddag. Jeg har en forkjærlighet for denne typen middager, nostalgi kanskje
Jeg plukket rognebær i Heidal og nå er rognebærgeleen laget og står klar til bruk. Jeg tenker å bruke dette i viltsauser, så det blir spennende å prøve ut den selvlagde