Det er alltid hyggelig med kake enten du feirer stort ogsmått, overrasker kollegaene dine, serverer familie og venner eller rett og slett bare MÅ HA NOE GODT
Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Sjokoladekaken smaker kjempegodt og er en populær kake i barnebursdag
Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene. Et halvvarmt kakestykke av denne kaken sammen med et iskaldt glass melk kan virkelig anbefales
Den minner meg veldig om den sjokoladekaka mamma laget til selskap da jeg var liten, som var min favorittkake over alle, så jeg er veldig fornøyd med oppskriften og håper den faller i smak hos dere også
Om du ikke har passende små cocotter eller former, kan du bruke et helt vanlig kaffekrus. Det er kanskje ikke lurt å lære barna dette, da de kommer til å tyv-spise sjokoladekake ved en hver anledning, og siden det tar så kort tid å lage, er de ferdig med kaka på den tiden du bruker på å hente posten
Ingen spørsmål er dumme, eg er berre glad om eg kan hjelpe. Fleire varianter av denne sjokoladekaka er i arkivet på bloggen, men ikkje konkret oppskrift med denne sjokoladeglasuren
Fremgangsmåte. Da en av kollegaene mine kom på jobb med restene av en sjokoladekake i langpanne på mandag og hun fortalte at hun hadde funnet oppskriften på Trines Matblogg, tok jeg hintet
Jeg ELSKER sjokoladekaker, og er alltid på jakt etter nye varianter. ) Denne gangen ble det kuttet ned til to kaker, en med bakgrunn i mørk øl og krydder, og en inspirert av «Devil’s Food Cake»
Denne kaken har en framgangsmåte som jeg aldri har vært borti før, men du verden så saftig den ble. Cafe Stings sjokoladekake - selvfølgelig gjort glutenfri og laktosefri, fylt med vaniljekrem og sjokoladesmørkrem utenpå
Smelt sjokolade i vannbad og hell i smørblandingen sammen med kakaopulver og vanileekstrakt. ) Jeg elsker helg, da kan man endelig slappe litt av med god samvittighet
Fremgangsmåte. Kle en dyp langpanne eller stor kvadratisk kakeform med bakepapir og ha røren i. Vend melblandingen forsiktig inn i den luftige eggedosisen med en slikkepott
Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
God bunn og jobbe medog smaker kjempegodt. Fylt med melkesjokolade ostekrem. Mål opp alle ingrediensene, bland alt det tørre unntatt sukkeret og oboy i en bolle
Ta en god spiseskje med glasur og nyt. Og jeg skulle ønske jeg hadde en god unnskyldning eller anledning da jeg bakte den, men sannheten er at jeg gjorde det bare fordi jeg hadde lyst
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.